Lajme Shqip Wednesday, 12 August 2015 16:13

Edhe pak vende kanë mbetur për seminarin e FXLider ku mund të mësoni se si të fitoni para online I ati duket burrë i urtë e shumë i matur, por nuk është e thënë që edhe vajza të jetë e tillë.

Gresa Krasniqi, vajza e ish kryeparlamentarit Jakup Krasniqi duket tip më i hedhur dhe më aventurier se babai, shkruan Portali Albeu.

Ajo ka postuar së fundmi disa foto nga pushimet verore ku duket shumë në formë dhe shumë provokuese.

Mos e humbisni foto-galerinë e mësipërme.