Lajme Shqip Thursday, 29 October 2015 09:16

Këngëtari Korab Shaqiri ka reaguar me një status në Instagram në lidhje me bashkëpunimin e tij me këngëtaren Adelina Ismajli

Këngëtari ka sqaruar në këtë status se për të bërë një bashkëpunim me Adelinën atij i duhet kohë dhe përkushtim maksimal.

Për më shumë lexojeni statusin e Korabit që ai e ka shkruar në rrjetin social Instagram.