Lajme Shqip Wednesday, 19 August 2015 22:17

Kot nuk thuhet që zjarri i vjetër nuk shuhet kurrë.

Edhe pse ka kaluar kohë që u ndanë, reperi i njohur Chris Brown ende nuk ka mundur ta harrojë ish të dashurën e tij, bukuroshën Rihanna.

 “Më ka marrë malli për Rihannën dhe ajo ka një shpirt që vetëm një engjëll mund ta ketë. Thjesht fakti që mund të flas me të është më mirë sesa seksi,” ka thënë ai.