Lajme Shqip Saturday, 26 November 2011 15:00

Juve çfarë do të kishit blerë po të kishit qenë të famshëm dhe të pasur? Disa prej VIP-ave pothuajse kanë blerë gjithçka çfarë ndodhet në tregun e … ishujve.

Po ju sjellim emrat e atyre që zotërojnë ishuj:

– Celino Dion, ka blerë ishullin ILE Gagnon, ku ka ndërtuar edhe këtë shtëpi-kështjellë. Vlera monetare e blerjes së ishullit nuk dihet.

– Eddie Murphy ka blerë në 2007-ën Witness Rooster Cay në Bahamas për 15 milion dollarë.

– Johnny Depp ka zgjedhur pjesë të arqipelagut të Exumas, po në Bahamas, për 3.6 milion dollarë.

– Leonardo Di Caprio ka blerë ishullin e ulët Blackadore në Belize, për 2.4 milion dollarë.

– Mel Gibson ka preferuar ishujt e Fixhit, ku ka blerë ishullin Mago në 2005-ën për 15 milion dollarë.

– Nicolas Cage në 2005-ën ka blerë në Bahamas ishullin Leaf Cay për 3 milion dollarë.

– Ndërsa Shakira, në Bahamas ka blerë ishullin Bonds Cay për 16 milion dollarë. (LajmeShqip.com)