Lajme Shqip Friday, 22 April 2011 05:10

Atё qё e mohoi mё shumё, atё e pranon pёr bashkёshort.

Sipas njё burimi tё fshehtё, thuhet se regjizorja, prezantuesja Inis Gjoni ka marrё propozimin pёr martesё pikёrisht nga mashkulli qё ka dashur mё shumё nё jetё.

Dhe bёhet fjalё pikёrisht pёr Arjan Selimin, i cili është akuzuar nga drejtësia shqiptare për trafik ndërkombtar të lëndëve narkotike dhe si pasojë e kësaj akuze është dënuar me 16 vjet heqje lirie. Vendimi për dënimin e Selimit dhe anëtarëve të tjerë të grupit “Kompas” është hedhur poshtë nga Gjykata e Apelit për shkak të shkeljeve të rënda proçeduriale që janë gjetur gjatë gjykimit. Vetëm para pak muajsh Selimi është liruar për arsye se kishin përfunduar afatet e paraburgimit.

Dhe pikёrisht ai ka realizuar njё ceremoni familjare pёr regjisoren e shumё pёrfolur. Nё prani tё familjarёve tё saj ai i ka bёrё propozimin, tё cilin bukuroshja nuk e ka pranuar pasi unaza mungonte. Por ende pa e pёrfunduar ankesёn e saj, vjen puthja e tij nga ku del edhe unaza e shumёpritur. Pasi mori puthjen dhe unazёn mund tё imagjinoni edhe pёrgjigjen e saj.

Ajo i ka thёnё “Po!” Propozimit pёr martesё tё Arjanit.