Lajme Shqip Tuesday, 24 April 2012 08:25

Edhe këtë vit firma më e pëlqyer nga femrat, Hello Kitty ka menduar vetëm për ju.

Aksesorët për udhëtim janë shumë të rëndësishëm, kështu që në koleksionin e aksesorëve 2012 do të gjeni çanta të mrekullueshme me logon e Hello Kitty-t.

Këto aksesorë të mrekullueshëm janë shumë të rehatshme dhe sigurisht bien menjëherë në sy, pasi kanë një stil të sofistikuar.

(LajmeShqip.com)