Lajme Shqip Tuesday, 09 August 2011 17:14

Një pozim si prej supermodeleje, 38-vjeçare, me 3 fëmijë, një burrë që e dashuron dhe një

trup përrallash… Dhe kush nuk do të donte të ishte në pozitën e saj , për të cilën megjithëse vitet realisht ikin, atë duket sikur nuk e prek asgjë. Për kënaqësinë e admiruesëve të saj ajo është fotografuar topless.

Heidi me elegancën e saj nuk tregon shenja të rënies së fizikut, duke u shfaqur si një nga nënat më e bukur në botë.  (LajmeShqip.com)