Lajme Shqip Friday, 19 August 2011 15:08

Është e pabesueshme se si aktorja Heather është dhënë aq shumë mbas botoxit, sa të duket si një ikonë perfekte!

Me siguri këta njerëz që duan ta shohin veten e tyre kaq perfekt, larg realitetit, rrethohen nga njerëz që ua bëjnë vetëm qejfin dhe iu thonë: “Uau, zemër! Ti dukesh e mrekullueshme!”

Dhe në fakt, ta shohësh me syrin e paparacit, ajo ka filluar të shndërrohet në njeriun më ‘plastik’.

Fotografitë që kanë nxjerrë mediat amerikane për të bërë krahasimin e fytyrës së aktores, nuk kanë diferencë ndërmjet tyre më shumë se 3 javë.

Ajo deri tani nuk ka bërë asnjë deklaratë, mohuese apo pohuese qoftë ajo. Por në të kaluarën, kur ajo ishte ende e martuar me Richien, ka thënë se botox nuk ka bërë asnjëherë por kjo gjë s’do të thotë që më vonë s’mund ta mendojë një gjë të tillë! (LajmeShqip.com)