Lajme Shqip Monday, 19 September 2011 10:31

Gjatë kësaj fundjave, në Amerikë është bërë një zhurmë e madhe nga disa foto të Milës që lahej në vaskë dhe Justinit që rrinte i shtrirë në krevat.

Këto foto pretendohej se i ishin vjedhur Milës nga celulari i saj, por menxheri i aktores Mila Kunis ka bërë një deklaratë për TMZ duke thënë: “Përgënjeshtrojmë plotësisht të gjitha tekstet e mesazheve dhe fotove intime të shkëmbyera ndërmjet zonjushës Kunis dhe zotërisë Timberlake. Pretendimet për këtë korrespondencë ndërmjet tyre janë totalisht fallse.

Duam t’ju bëjmë me dije se fotot e dërguara në media janë bërë nga një adresë e-mail inaktive, që nuk ekzistonte prej tre vitesh. Dhe në lidhje me fotot e shumë përfolura, ato nuk janë shkëmbyer asnjëherë ndërmjet palëve.

Për këtë Mila dhe Justin do t’i drejtohen institucioneve gjyqësore për t’i dhënë drejtim kësaj çështjeje, që jo vetëm kanë dashur të thyejnë privatsinë e tyre, por madje edhe kanë shpifur fakte mbi ta!” (LajmeShqip.com)