Lajme Shqip Friday, 25 September 2015 17:24

Ka kohë që për pamjen e Albërie Hadërgjonaj ipen komente të ndryshme nga ato me komplimente deri në ato, të cilat edhe e ngacmojnë me ndonjë fjalë.

Andaj edhe gjatë intervistave me këngëtaren e njohur Albërien,, nuk harrohet pyetja për të ditur, sa shpenzon ajo për trajtimet estetike? Ja ç’thotë Albëria për Kosovaren

E konstatoj që diskutohet shumë pamja ime, por unë i marr me shumë sportivitet komentet, sepse njerëzit diçka do thonë, ca nga xhelozia, ca nga shpirtligësia. Unë bëj trajtime për ta mbajtur lëkurën të ushqyer dhe asgjë më shumë. Më vonë nëse duhet diçka më shumë nuk do të hezitoj.

I druheni viteve që ikin, rrudhat…?

Jo, aspak. Unë nuk e ndaloj plakjen, por rrudhave ju bëjmë derman ./ Kosovarja/