Lajme Shqip Thursday, 07 July 2011 12:19

Me tё vёrtetё mund tё themi qё aktorja ka guxim, pasi pak njerёz do tё pranonin atё çfarё ajo tha.

Aktorja, fituese e çmimit Oskar nё filmin ‘Shakspeare in Love’, ka pranuar se martesa e saj me Chris Martin nuk ёshtё perfekte.  Burrё e grua qё nё vitin 2003, nuk kanё shumё qё kanё kapёrcyer vitin e shtatё tё martesёs sё tyre, dhe kёtё jo pa probleme.

“Unё dhe Chrisi kemi patur pёrplasjet tona. Njё raport kaq i gjatё parashikon shumё kthesa dhe furtuna. Tё dy jemi shumё tё angazhuar me punё dhe nuk na mbetet gjё tjetёr veçse tё mundohemi qё raporti tё funksionojё. Pёr shumё arsye mendoj se unё jam njё grua shumё tradicionale. Besoj qё pёrgjegjёsia pёr shtёpinё ёshtё e imja, sikurse pёr tё mbrojtur familjen.” (LajmeShqip.com)