Lajme Shqip Saturday, 30 July 2011 20:29

Aktorja Gwyneth Paltrow nuk ka nguruar qё kёrkesat pёr preferencat e muzikёs t’i bёj publike edhe nё Twitter.

Ajo ka shkruar:

“Kujt duhet t’i drejtohem qё tё mё japё njё kopje tё albumit tё ri tё grupit ColdPlay? Seriozish e kam…”

Megjithёse e martuar me Chris Martin, pёr tё cilin ajo ёshtё kthyer nё njё shtёpiake tё devotshme, atё nuk e ka penguar asgjё pёr pak gjallёrim mё shumё. ColdPlay nё sfond dhe volumi nё maksimum… (LajmeShqip.com)