Lajme Shqip Tuesday, 19 July 2011 18:59

Sipas tё pёrjavshmes “US Weekly”, gjatё vjeshtёs, çifti duhej tё shkonte drejt altarit. Por, me sa duket, nё shtёpinё Brangelina kanё filluar tё pёrplasen pjatat nёpёr mure. Duket se Angelina ka filluar tё bёhet shumё xheloze pёr asistenten producente, qё po e shoqёron Pittin gjatё gjithё xhirimeve tё filmit tё tij tё ardhshёm “Ëorld Ëar Z”.

Mbase shqetёsimi nuk ёshtё i kotё nёse sjellim nёpёr mend historinё e dashurisё sё tyre.

Ka qёnё pikёrisht gjatё xhirimeve tё filmit “Mr.&Mrs. Smith”, nё vitin 2004, kur lindi dashuria midis tyre, e cila çoi mё pas nё ndarjen e Pitt nga Jennifer Aniston, mbas 9 vitesh bashkёjetese. Dhe, duke qenё mё parё shkaktare vetё nё rrethana tё tilla, ajo mё shumё se kushdo ia ka frikёn kёsaj asistentes misterioze qё i ёshtё ngjitur Pittit nga pas, ka raportuar “Daily Mail”. (LajmeShqip.com)