Lajme Shqip Tuesday, 21 June 2011 12:25

Ajo ёshtё Zola dhe ёshtё 9-vjeçe. Pёr momentin jeton nё njё kopsht zoologjik nё Kanada. Falё njё videoje qё ёshtё postuar nё YouTube ajo ёshtё bёrё super e famshme.

Qё nga momenti qё klipi ёshtё postuar, brёnda 72 orёsh ёshtё klikuar mё shumё se 15 mijё herё.

Nё klip ajo shihet se si bёn lёvizjet nё bazё tё njё muzike break-dance.

Kujdestari i Zolёs tregon se ajo ka shumё dёshirё tё kёrcejё break-dance, por vetёm sipёr pellqeve me ujё. Asaj i pёlqen shumё zhurma qё krijohet nga pllaquritja e ujit nёn ritmin e muzikёs.

Ngjashmёria e ADN-sё sё gorillave me atё tё njerёzve afron deri nё 95%.

Por njё gjё ёshtё e sigurtё: pak njerёz mund tё kёrcejnё aq mirё break-dance si Zola.