Lajme Shqip Saturday, 15 August 2015 08:27

Zajmina dhe Enca, dy këngëtaret bukuroshe janë gjendur së bashku në të njëjtin auto-mjet.

Ajo që bën përshtypje është se Enca bombastike befas duket si një vajzë në minuaturë përpara Zajminës.

Në fakt, gjoksi i kësaj të fundit ka përmasa të atilla sa që e bën atë të Encës të duket i papërfilshëm,e dhe pse duhet thënë se edhe format e kësaj të fundit mbeten gjithsesi për t’u respektuar… deri në detaj.