Lajme Shqip Tuesday, 14 June 2011 16:49

Një turiste hollandeze është gjobitur në New York, sepse ishte veshur shumë seksi për të hipur në një biçikletë.

Jasmijn Rijcken punon nё njё fabrikё biçikletash dhe pёr promovimin e tyre nё “New Amsterdam Bike Show” ndodhej e pranishme. Ajo ka marrё pjesё duke i dhёnё biçikletёs, por qё shumё shpejtё ёshtё ndaluar nga njё polic.

Jasmijn është ndaluar nga një polic rrugor dhe është gjobitur, sepse veshja e saj nuk ishte e përshtatshme dhe mund të terhiqte vëmendjen e shoferave të makinave, duke shkaktuar aksidente rrugore.