Lajme Shqip Sunday, 11 September 2011 18:24

Nuk besojmë se do të keni vështirësi për të kuptuar se për kë bëhet fjalë… Justin Bieber dhe Elton John!

Ngjashmëritë e tyre janë të pabesueshme; duken si babë e bir!

Syze njësoj, flokë njësoj, buzëqeshje njësoj… Po ku ndryshojnë?! (LajmeShqip.com)