Lajme Shqip Monday, 25 July 2011 19:49

Kjo kafshё e vogёl duhet t’iu mёsojё mё shumё disa gjёra kafshёve tё tjera, se si tё sillen kur tё shkojnё tek veterineri.

Nё vend qё tё grricte me thonj dhe tё çirrej nga ulёrimat, kjo vogёlushe 8-mujore, ka filluar tё flejё nё duart e doktorit dhe vazhdonte tё tёshtinte pa e prishur gjumin e saj.

Kjo ёshtё njё banore e re e parkut zoologjik nё Londёr, sё cilёs nuk i ёshtё vёnё ende emri.

Kjo specie qё quhet slender loris, rrezikon tё zhduket pёr shkak tё shpyllёzimit nё Sri Lanka. (LajmeShqip.com)