Lajme Shqip Thursday, 11 August 2011 21:17

Kishte qenë i dukshëm fakti që aktori hollivudian kishte filluar të rikujdesej për trupin dhe se kishte filluar të humbte në peshë, por asnjëherë nuk ka qënë kaq e qartë pamja e tij e re.

Pas një ndeshjeje miqësore futbolli, ai ka hequr bluzën duke zbuluar format e tij të reja.

Ai jo vetëm që shokoi me paraqitjen e tij, me flokët e ngjyrosur me të verdhë, por ka mahnitur me fizikun e tij pothuajse perfekt për moshën e tij. Shumica e akorëve të moshës së tij, 41-vjeçare, kanë vënë bark ose thjeshtë nuk kanë këto forma si një profesionisti prej bodybuilding. (LajmeShqip.com)