Lajme Shqip Thursday, 23 February 2012 13:00

Vetëm pak muaj më parë, në muajin nëntor, këngëtarit të famshëm George Michael ju rrezikua jeta nga një pneumoni e rëndë që pati fituar.

I kthyer nga Australia posaçërisht për t’i dhënë çmimin e madh Adeles, ai është ngjitur në skenën e Brit Awards dhe ka mbajtur një fjalim të çuditshëm, me fjalë të zvarritura dhe të pakuptueshme. Dhe jo vetëm kaq, por duke ngatërruar edhe sponsorin e evenimentit që ishte MasterCard, dhe jo BarclayCard!

Pasi Adele është ngjitur në skenë, ai e ka përqafuar fort duke mos e lëshuar, aq sa dallohet edhe habia e saj teksa sheh që ai nuk shqitej prej trupi.

Kjo ngjarje ka ndezur komente të shumta, sipas të cilave gjëndja shëndetësore e George nuk duket të jetë edhe aq mirë! (LajmeShqip.com)