Lajme Shqip Friday, 24 June 2011 19:57

Marrёdhёnia e tyre ka qenё mё e keqpёrfolura nё median e showbizit prej kaq vitesh.

George Michael dhe Elton John kanё qenё shokё pёr kokё qё prej vitit 1980, deri sa shoqёria e tyre mori njё rrjedhё tjetёr, atёhere kur George u bё plotёsisht i varur ndaj mahrjuanёs.

Elton John shpesh i kishte ofruar ndihmёn e tij, por lidhja e tyre arriti deri nё atё pikё sa Michael me gjithё urrejtje i tha nё publik: “Ti qepe gojёn dhe shiko mё mirё jetёn tёnde!”. Gjatё viteve tё dekadencёs sё tij, ku George sa herё shfaqej nё publik, dukej sikur nuk jetonte nё kёtё botё, ai ka nxjerr vrer nga goja sa herё qё i pёrmendnin Sir Elton John-in.

Por, sot qё Michael ka hequr dorё nga vartёsit narkotik, ёshtё pajtuar sёrish me mikun e tij tё vjetёr. Ata janё bёrё shumё social me njёri-tjetrin dhe po rimarrin tempon e shoqёrisё sё tyre tё hershme.

George Michael, i cili tё djelёn festoi 48-vjetorin e tij, deklaroi se do tё mbaj njё koncert nё nёntor nё Londёr, ku gjithё tё ardhurat do tё shkojnё si kontribut pёr fondacionin e Elton John-it nё ndihmё tё tё sёmurёve me AIDS.

Kёtё rilidhje tё shoqёrisё sё tyre e ka konfirmuar edhe vetё Jonh, 64-vjeçar, i cili e quajti Michael njё mik tё mirё.

John ndёr tё tjera ka thёnё: “George ka qёnё njё mbёshtetёs themelor qё nё fillimet e Fondacionit. Pёr vite tё tёra e kam vlerёsuar shumё mbёshtetjen qё i ka dhёnё kёtij fondacioni, dhe jo vetёm atё… Ai ka qёnё dhe ёshtё njё mik i mirё. Gjesti qё ai po bёn ёshtё shumё bujar dhe unё e falenderoj nga zemra. Ai ёshtё njё talent mahnitёs dhe kjo ёshtё njё dhuratё fantastike qё po u bёnë njerёzve tё prekur nga HIV-i”. (LajmeShqip.com)