Lajme Shqip Sunday, 28 August 2011 18:47

Treshja e shokëve të mirë, Clooney, Bono dhe Rande Gerber janë parë në Itali.

Të mbledhur sëbashku për një aventurë mes miqsh, në shtëpinë e pushimeve të Clooneyt në liqenin e Komos, ata kanë dalë me motoçikletat e tyre duke shëtitur.

Dhe kësaj here to gjithë kanë qënë vetëm për shoqërinë dhe jo të shoqëruar me femra. (LajmeShqip.com)