Lajme Shqip Thursday, 20 August 2015 15:14

Qysh në daljet e saj të para si këngëtare dhe në klipet e realizuara, ajo ra në sy direkt për bukurinë e saj.

Por krahas tipareve dhe trupit që gjithë kohës e kanë bërë të duket mirë, këngëtarja Genta Ismajli tregon edhe një detaj shtesë nga i cili është e varur.

Ajo publikon në Instagram një fotografi ku shihet mbështetur në një divan e veshur e gjitha me lëkurë dhe në pozicion provookues. “

“E varur nga moda, fashioniste. Moda është droga ime”, shkruan Genta, bashkëngjitur fotografisë. E në fakt ajo gjithmonë ka pasur një stil të sajin të veshjes, të cilin e përzgjedhj me kujdes.