Lajme Shqip Wednesday, 23 September 2015 12:13

Ajo është gazetarja e “Good Morning Britain” dhe njihet për flirtimet e saj me të intervistuarit.

Susanna Reid këtë radhë gjahun e saj kishte ish-futbollistin e Anglisë, David Beckham.

Pasi Beckham e komplimentoi për fustanin e saj të kuq ajo i tha : “Dukem mirë me këtë veshje, apo jo?”

David ia ktheu: “Po, ke një fustan të mrekullueshëm dhe unë jam me bluzë”.

Susanna: “Mbase duhet të kisha veshur dhe unë një bluzë të tillë të hapur”