Lajme Shqip Wednesday, 04 May 2011 07:58

Kantautori i famshёm shqipëtar i mirënjohur për talentin e tij kompozues, kësaj here ka konkuruar në edicionin e tetë të Top Fest Awards. Kënga e tij quhet “Tallava” dhe është një pёrpunim i versionit tё kolegut tё tij, Vinit.

Në ditën e katërt të javës së tetë konkuruese në Top Fest, Flori ka debutuar këngën e tij duke përcjellë emocione dhe ernergji qё natёn e parё.

Të gjitha këngët e Florit bëhen shpejt hite; kështu pritet edhe kjo këngë. Në fakt nga zhurmimet e këngëtarëve është mësuar se mbase kjo mund të jetë kënga fituese. Do jetë apo jo duhet të presim që ta vërtetojmë. Gjithësesi kënga që tani është fituese pasi u kthye nё hit brёnda mbrёmjes sё prezantimit.