Lajme Shqip Saturday, 09 July 2011 13:45

Sipas njё sondazhi tё bёrё nga revista ‘Cosmopolitan’ janё renditur edhe 10 femrat tё veshura mё mirё gjatё gjithё vitit.

Kjo revistё mujore i dha mundёsinё lexuesёve tё saj online tё votonin pёr ‘Best Dressed Woman’. Dhe kёtё paradё e kryeson anglezja Cheryl Cole. Njё hyrje e re nё kёtё paradё ёshte edhe princesha Kate. Por, pёr çudinё tonё mbretёresha e popit, Beyonce, renditet e fundit nё kёtё votim.

Mё poshtё renditen fitueset:

1. Cheryl Cole

2. Blake Lively

3. Fearne Cotton

4. Victoria Beckham

5. Kate Middleton


6. Rihanna

7. Emma Watson

8. Jennifer Aniston

9. Daisy Lowe

10. Beyonce

Mё sipёr gjeni edhe fotografitё me tё cilat ёshtё bёrё votimi. (LajmeShqip.com)