Lajme Shqip Tuesday, 30 July 2013 17:18

Nuk kanë kaluar veçse pak ditë dhe bookmakers-it anglez kanë hedhur në tavolinë e bastet për një tjetër fëmijë.

Sipas bastexhinjve anglez, shtatzënia e dytë e çiftit princëror pritet që të shpallet që në vitin 2014, me koeficient 1.50, ndërsa shkon deri ne 3.50 për vitin 2015.

Përveç vitit, bastet kanë filluar edhe për emrin, që nëse do të jetë mashkull do të quhet Henry, dhe nëse do te jetë femër, ato lëkunden ndërmjet Alexandra, Charlotte, Elizabeth, ose Victoria.