Lajme Shqip Tuesday, 30 July 2013 17:23

Tregu në Kosovë zakonisht e donë Elvanën, pasi ajo ka fansa të flaktë sidomos gjatë verës , shqiptarë të cilët vijnë nga Diaspora dhe shpenzojnë para për tu argëtuar kur këndon një këngëtare si Elvana.

Ne ju sjellim këto dy fotografi ku Elvana ka qenë në një club në Pejë para ca ditës dhe ku duket se kur këndon ajo birra që ka emrin e këtij qyteti pihet me arka, madje nuk e di nëse këtë arkë me birrë vetë Elvana që e ka postuar në “fun page” të saj këtë foto, e ka parë apo jo.

Por fansat shkojnë edhe më tej asaj gjithmonë i bëjnë surpriza veshin bluzë më imazhin e saj e ajo ndjehet e lumtur. Një gjë është e sigurt, ajo jo vetëm kënaqet me fansat e saj në Kosovë kudo në çdo qytet, por edhe fiton para.