Lajme Shqip Sunday, 27 March 2011 16:03

Romë – Edhe pse gjykata italiane do të vendosë javën e ardhshme, dizajnerët italianë Domenico Dolce (52) dhe Stefano Gabbana (48), i kanë deklaruar medieve italiane se nuk janë fajtorë, ndërsa akuzën e kanë quajtur absurde.
Ata akuzohen se më 2004 kanë krijuar kompaninë Gado në Luksemburg, e cila mori kontrollin e brendeve të grupit, për t’i ikur pagesës së tatimeve në Itali.
Ata mund të dënohen deri në 5 vjet burg.