Lajme Shqip Thursday, 28 April 2011 07:22

Romancё mes vipash: Longoria dhe Cruz.

Pothuajse gjashtё muaj pas divorcit me burrin e saj Tony Parker, u tha se Eva Longoria ishte e shkatёrruar shpirtёrisht pёr shkak tё disa thashethemeve qё thonin se bashkёshorti i saj kishte patur njё lidhje jashtёmartesore.

Por ajo duket se e ka rimarrё veten, edhe mjaft bukur madje! Kёtё fundjavё, ajo ёshtё fotografuar me tё dashurin e saj tё ri  nё Cabo San Lucas tё Mexicos.

Eva Longoria 36-vjeçare ёshtё duke kaluar njё romancё me kёngёtarin spanjoll 26 vjeçar. Shoqёri gjatё darkimit u ka bёrё edhe motra e tij Penelope Cruz.

Çifti duket se ёshtё shumё i lumtur dhe po i  merr gjёrat seriozisht. Ato kanё kaluar njё fundjavё tё kёndshme nё bregdet. Pёrveç kёsaj ato kanё drekuar edhe me guvernatorin e shtetit Sinaloa.