Lajme Shqip Tuesday, 27 March 2012 12:29

Parfumet e njerëzve të njohur po bëhen gjithmonë e më tepër të njohur. Këtë herë është radha e Eva Langoria-s që të kënaqë fansat e saj me një parfum të veçantë.

EVAmour është një parfum me erë joshëse dhe romantike, i prodhuar nga Annie Buzantian dhe ka aromën tipike të frutave dhe luleve.

Eva shprehet: “Kur e ndjeva erën e parfumit për herë të parë, unë rashë menjëherë në dashuri me të. Me të vërtetë reflekton atë çfarë unë përfaqësoj. Është tepër joshës. Shishja e parfumit që është ngjyrë e kuqe, po ashtu përfaqëson pushtetin dhe dashurinë e femrës.” (LajmeShqip.com)