Lajme Shqip Wednesday, 16 September 2015 15:13

Shikoni urimin e Ermal Fejzullahut për ditëlindjen e babait të tij.

Xhaxhi Sabri sot feston ditëlindjen e 69 dhe një person i veçantë ka një urim të veçantë për të.

Është ky i biri i tij, Ermali, i cili poashtu ka ndjekur hapat e babait dhe ka dalë të jetë shumë i suksesshëm, transmeton Lajmi.net.

Ermali i uron Sabriut jetë shumë të gjatë dhe të shëndetshme dhe e quan atë prind dhe mik shumë të mirë.