Lajme Shqip Wednesday, 09 September 2015 11:12

Emina Çunmulaj ka marrë një superdhuratë për ditëlindje.

Bashkëshorti i saj, Sam Nazarian i ka dhuruar bukuroshes një veturë tipit Ferrari.

Kujtojmë se po për ditëlindjen e disa viteve më parë, Emina mori dhuratë nga i dashuri (asokohe ende nuk ishin martuar) një tjetër makinë luksoze, përkatësisht një Bentley.

Po të bëjmë një kërkim në Internet, mund të shohim se kjo makinë kap vlerën rreth 150 mijë euro, e cila duket se është një shumë e papërfillshme për manjatin e pasur e hoteleve dhe miliarderin iranian.