Lajme Shqip Friday, 15 July 2011 15:21

Aktorja e famshme e filmit “Harry Potter”, Ema Watson ёshtё shndёrruar nё njё nga aktoret mёt ё kёrkuara tё revistave tё modёs.

Dhe ja tek e shohim nё kopertinёn e revistёs “Harper’s Bazaar”, muaji gusht i dedikuar plotёsisht asaaj..

Çdo gjё duket shumё e bukur, njё bukuri natyrale, aspak e ekzagjeruar qё tё kёnaq syrin. (LajmeShqip.com)