Lajme Shqip Monday, 02 September 2013 12:57

Kryeministri i zgjedhur, Edi Rama ka uruar në rrjetin social Facebook, nënën e tij Aneta me rastin e 75-vjetorit.

Në një foto ku shfaqen Rama, bashkëshortja e tij Linda Basha bashkë me vajzën e saj, djali i tij Gregori, dhe nëna e tij Aneta teksa po fryejnë qirijtë e tortës së përgatitur për rastin special.

“FOTO OF THE DAY: Edhe 100 mam!”, shkruan Rama.

Aneta Rama festoi dje 75-vjetorin e lindjes mes familjarëve dhe të dashurve, ndërkohë që Rama nuk ka munguar dhe në këtë rast të shprehë lidhjen e vecantë me të ëmën.