Lajme Shqip Monday, 17 August 2015 19:09

 

Andres ka treguar se Cristiano Ronaldo është shumë i egër në seks.

Modelja e njohur braziliane, Andres, qe ka pasur afera me shumë figura të njohura sportive, ka zbuluar se ka kaluar një natë edhe me lojtarin me te mire te botës, Cristiano Ronaldo.

Ky takim thuhet te ketë ndodhur ne Madrid dhe këtë Andres e tregon në librin e saj biografik.

“Derisa isha ne ashensor zemra ime rrihte shpejt, sepse isha e vetëdijshme se vetëm pas disa sekondave, do të isha me Ronaldon. Ishte një seks i egër, e kundërta asaj që unë e kisha imagjinuar. Ronaldo ishte agresiv ne shtrat, ku qëndruam se bashku me pak se një orë”, ka shkruar Andres.