Lajme Shqip Monday, 14 September 2015 08:25

Detaje të reja rreth ceremonisë martesore të Vesa Lumës dhe Big Bastës. Çifti i këngëtarëve po shfrytëzon rrjetet sociale për të treguar se ka shkuar dita më e bukur e jetës së tyre.

Një moment interesant është se unazat i kanë ardhur çiftit përmes një droni.

“Kur një dron solli unazat dhe simbolizoi dashurinë… Momenti më i bukur i jetës…”, ka shkruar reperi pranë fotografisë.