Lajme Shqip Saturday, 09 April 2011 10:13

John Legend e ka akuzuar pёr racizёm ndaj Presidentit Obama.

Nuk kanё qёnё spektakli reality-show dhe ambicjet pёr president nё 2012 tё Donald Trump qё e kanё acaruar pianistin fiues tё Grammy-t, John Legend, por komentet e shpeshta tё biznesmenit duke vёnё nё pikёpyetje kombёsinё e Presidentit Obama.

“Ai duhet t’i japi fund kёtyre kёrkesave tipike raciste.  Atij duhet t’i vijё turp pёr veten. Ështё e tmerrshme, me tё vёrtetё!”, u shpreh Legend pёr N.Y. Magazine.

 

Trump ka thёnё pёr GMA se fёmijёria e mjegullt e Obamёs e bёn tё dyshojё. Pёr kёtё ai nxorri çertifikatёn e tij pёr tё mbёshtetur kёndvёshtrimin e tij.

Por Legend nuk ёshtё i pari qё ёshtё i irituar nga kjo gjё. Madje Bill Cosby ёshtё shprehur pёr Today Magazine: “ Trump vetёm i jep gojёs. Ai ёshtё i lajthitur!”.

 

A duhet tё merret nё konsideratё pyetja e Donald Trump pёr çertifikatёn e presidentit Obama si racizёm, apo thjesht po trajton njё tematikё delikate?