Lajme Shqip Tuesday, 16 August 2011 07:35

Patrick Schwarzenegger, 17-vjeçar, djali më i madh i ish-guvernatorit të Kalifornisë, është shfaqur në reklamën e Hudson Jeans i zhveshur nga sipër dhe në një foto bardhë e zi.

Siç duket, djali i terminatorit dëshiron të ndjekë rrugën e famës, por jo si aktor,  megjithëse ai është ende në hapat e parë.

Patrick ka thënë se fitimet e kësaj reklame do t’i destinojë për projektin e bamirësisë Project360 Charity.

“Nëna ime më ka rritur duke më edukuar për të t’ju përkushtuar shërbimeve publike dhe unë do e ndjek përfundimisht këtë drejtim. Por, megjithatë më pëlqen ta shoh veten në të ardhmen ehd enën hapat ndërmarrës të babait tim.” (LajmeShqip.com)