Lajme Shqip Tuesday, 29 November 2011 09:42

Sot ajo është një nga femrat më të bukura dhe të dëshiruara të Hollivudit, ndërsa përpara 20 vitesh askush nuk ia hidhte sytë kur ishte në gjimnaz.

“Mbaja syze optike dhe nuk kisha të dashur, pasi djemve nuk u pëlqeja fare! Madje shpesh herë më tallnin. Nuk kam qenë asnjëherë pjesë e ndonjë grupi të famshëm. Më kujtohet që në shkollë kishim një vajzë mjaft popullore dhe që unë isha mjaft e obsesionuar mbas saj. Madje njëherë kam qarë në shkollë, pasi nuk arrita që të ulesha tek karrigia pranë saj!” (LajmeShqip.com)