Lajme Shqip Friday, 23 October 2015 18:38

Dhurata Dora ka sjellë këngën e saj më të re ‘Shumë on’.

Kënga më e re nga Dhurata Dora ka titullin ‘Shumë on’ dhe ajo tashmë e ka lansuar bashkë me videoklip.

Kënga është ritmike, ndërsa Dhuratën e shohim në një videoklip artistik të realizuar nga Max Production dhe atë e shohim në stilin e zakonshëm që këngëntarja ka krijuar.