Lajme Shqip Saturday, 19 November 2011 12:20

Menjëherë pas lajmit zyrtar të ndarjes së tyre kanë filluar komentet mediatike.

Një ndër komentet për t’u veçuar është ai i bërë në programin e Piers Morgan dhe në revistën Star.

Sipas këtyre burimeve, martesa e çiftit ka qenë mjaft e hapur, që do të thotë se ata ishin të lirë të flirtonin me të tjerë dhe të përfshihen në eksperienca seksuale treshe. Demit nuk i ka mjaftuar asnjëherë seksualiteti mashkullor, prandaj ka kërkuar që të jetë e hapur edhe me femrat, gjë për të cilën Ashton nuk e ka patur aspak problem.

Por sipas këtyre burimeve, për ta ky ka qenë një sekret për publikun dhe faktin se Ashton u përfshi në një eksperiencë seksuale dyshe, pa praninë e Demit, e ka bërë atë të ndihet e tradhëtuar, për më tepër që u bë publike me fakte.

Dëshmi të shumta tregojnë se gjatë martesës së tyre 6 vjeçare, ata janë parë shpesh në shoqëri argëtuese mes femrave, gjë që mund të rrisë kredibilitetin e alibisë së biseksualitetit të Demit. (LajmeShqip.com)