Lajme Shqip Thursday, 26 January 2012 15:33

E shtruar në spital vetëm para pak ditësh, burimet e The Sun bëjnë të ditur se aktorja 49-vjeçare është diagnostikuar anoreksike dhe mendohet se tashmë ndodhet e shtruar në pavijonin e rehabilitimit.

Problemet e saj shëndetësore janë pasojë e problemeve që ajo pati me Ashton Kutcher, për të cilin u zbuluan tradhtitë që i kishte bërë pikërisht në muajin e gjashtë vjetorit të martesës së tyre.

Teksa Demi ndodhet e shtruar në spital, e katandisur nga pasojat e një marrëdhënieje të dështuar, Ashton ndodhet në Brazil duke kaluar ditë pushimi me shoqërinë e tij.

Problemet shëndetësore të Demit janë bërë shkak që ajo të ‘përjashtohet’ nga roli që i ishte caktuar për të interpretuar rolin e yllit të pornit Linda Lovelace. (LajmeShqip.com)