Lajme Shqip Friday, 04 November 2011 13:00

Ai është një ndër filmat komik më të famshëm që trajton jetën e disa adoleshentëve dhe familjeve të tyre.

Këtë vit janë bashkuar sërish të njëjtët aktorë për të sjellë në ekran skena humori fantastike, të të gjithë të rinjve që tashmë të rritur, ribashkohen për të kujtuar vitet e adoleshencës.

Dhe pikërisht gjatë ribashkimit të tyre, ata e gjejnë veten e tyre sërish në skena tunduese mes adoleshentëve.

Ky film, i cili është quajtur “American Reunion” do të dalë në ekranet e kinemave në mars të vitit 2012. (LajmeShqip.com)