Lajme Shqip Thursday, 27 October 2011 09:27

Vdekja e papritur e Amy Winehouse më 23 korrik, u vërtetua nga hetuesja britanike Suzanne Greenaway si një vdekje nga fatkeqësia. “Ajo kishte konsumuar alkool të mjaftueshëm dhe pasojat e padëshiruara fatale ishin vdekja e menjëhershme dhe e papritur,” tha Greenway.Patologu që ka bërë autopsinë mbi trupin e këngëtares së hitit “Rehab”, njoftoi se niveli i alkoolit në gjak ishte 4.5 herë më shumë nga kufiri ligjor i konsumit të pijes.

Doktoresha e Winehouse, Dr.Christina Romete, tha se këngëtarja kishte filluar të pinte sërish alkool pak ditë përpara vdekjes, pas një periudhe të gjatë moskonsumi. Kështu që, trupi i saj u dorëzua një ditë përpara se të gjendej e vdekur.Familja e saj, prindërit Mitch dhe Janis dhe vëllai Alex, ishin të pranishëm në sallën gjyqësore kur u shpallën rezultatet e raportit toksikologjik. Sipas një të afërmi të tyre, thuhet se pavarësisht zhgënjimit të asaj çfarë dëgjuan gjatë rezultatit, ata tashmë janë të qetë që gjithçka u sqarua. Deri dje, ata kanë predikuar se vajza e tyre nuk kishte konsumuar fare alkool në ditët e saj të fundit, gjë për të cilën u dha përgjigja zyrtare. (LajmeShqip.com)