Lajme Shqip Monday, 14 November 2011 15:30

Këngëtarit legjendar të grupit “Aerosmith”, Steven Tylorit, i është kushtuar një kukull mjaft e veçantë.

Kjo kukull kaq e veçantë ka dalë në shitje në internet, në Ebay, kostoja e së cilës do të shkoj për të ndihmuar një shoqatë që përkujdeset për fëmijët jetim.

Deri tani vlera e kukullës është 760 dollarë dhe ajo është fringo e re, pasi nuk ka thyer as edhe një dhëmb! (LajmeShqip.com)