Lajme Shqip Saturday, 13 October 2012 17:40

SHBA – E kemi pare shpesh ne filmat fantastiko-shkencor, te ashtuquajturin “njeriun-rrufe”, por tashme prestigjatori David Blaine na i sjell ate ne realitet.

Ne nje shfaqe ne Nju Jork, magjistari Blaine ka qendruar ne mes te nje kafazi, me 1 milion volt elektricitet. I veshur me nje kostum hekuri, dhe me nje kaskete primitive po prej metali, Blane dhuron spektakël, ndersa terheq here pas here rryma elektrike. Pas përfundimit te kesaj shfaqje, qe ka zgjatur tre dite me ndërprerje, 39-vjeçari ndodhet ne spital ku po kryen vizitat mjekësore, por jashte rrezikut per jeten.(LajmeShqip.com)