Lajme Shqip Tuesday, 23 August 2011 15:57

Është e pabesueshme se si një tullë e tillë të jetë fshehur prej kaq kohësh!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I fotografuar gjatë daljes me familjen e tij për të ngrënë drekë në një restorant, për herë të parë ai është vënë re nga paparaci me një stilim flokësh për të mbuluar tullën e tij.

I parë nga mbrapa, duket që pjesa e kurorës i ka humbur të gjitha flokët, gjë që është normale për meshkujt e moshës së tij.

David 36-vjeçar ndër vite është shfaqur me stilime të ndryshme, nga flokë bisht-kali, në flokë të gjatë të verdhë dhe deri në kokë të qethur plotësisht.

Por nëse Becks është vërtetë i shqetësuar për këtë gjë, mund të ndjekë gjurmët e Wayne Rooney-t të Manchester United, i cili investoi 34 mijë euro për transplantin e folikulave të flokëve. (LajmeShqip.com)