Lajme Shqip Wednesday, 04 April 2012 14:45

Fushata reklamuese e të brendshmeve të linjës së tij është bërë mjaft popullore përtej Atlantikut. Po përveç lëvdatave, 36-vjeçari ka qenë edhe në qendër të kritikave, që i kanë vlerësuar fotografitë dhe spotin e tij reklamues provokues dhe ofendues.

Sipas një hetimi të bërë, mbikëqyrja ka hedhur poshtë të gjitha pretendimet se reklama e tij është tepër provokuese, përkundrazi, ata kanë konkluduar se shprehjet e fytyrës të Beckham janë serioze dhe lehtësisht seksuale.

Reklama e tij përfshin pamjen e tij të ekspozuar i veshur vetëm me të brendshme të shkurtra. (LajmeShqip.com)