Lajme Shqip Thursday, 21 July 2011 15:46

Njё tabloid anglez ka publikuar disa foto tё fundit tё yllit tё futbollit, i cili duket tё jetё burri perfekt pёr çdo grua.

I pashёm, i aftё profesionalisht, i pasur, baba i shkёlqyer, bashkёshort i mrekullueshёm dhe njё shtёpiak i papёrtuar, gjithçka qё njё grua do tё ёndёrronte pёr mashkullin e saj.

Nё ditёt e fundit, teksa gruaja e tij, Viktoria ёshtё e angazhuar me pjesёtaren e re tё familjes sё tyre, vajzёn 10 ditёshe, Harper, ai i ёshtё pёrkushtuar mjaft mirё shtёpisё, jo vetёm duke i marrё djemtё nё mbikqyrjen e tyre, por edhe duke gatuar. Shikojini fotot dhe thoni, a nuk do ta donin edhe femrat e tjera njё burrё tё tillё? (LajmeShqip.com)